Iro Research

Olemme yksi Suomen johtavista tutkimustaloista. Tutkimus on intohimomme, olemme sitoutuneita työhömme, emmekä pelkää olla luovia. Kokemus ja ratkaisukeskeinen asenteemme takaa laadukkaan ja luotettavan lopputuloksen.

Kuva on graafinen ja keltainen ja siinä on päällekkäin kolme läpikuultavaa neliötä.

Keitä me olemme?

Olemme yksi Suomen johtavista tutkimustaloista. Tutkimus on intohimomme, olemme sitoutuneita työhömme, emmekä pelkää olla luovia. Nykyään kaikki tieto on saatavilla ja mahdollisuuksia on rajattomasti. Haasteena onkin selvittää, mikä on merkityksellistä ja millaisia valintoja paremman tulevaisuuden puolesta kannattaa tehdä. Kokemuksemme ja ratkaisukeskeinen asenteemme auttaa tekemään älykkäitä johtopäätöksiä ja takaa laadukkaan sekä luotettavan lopputuloksen.

Mitä teemme?

Me teemme laadukasta tutkimusta, joka auttaa asiakkaitamme oman toimintansa kehittämisessä. Keräämme datan, käsittelemme sen ja annamme selkeät johtopäätökset. Käsissämme tutkimustieto jalostuu päätöksenteon työkaluksi. Samalla sapluunalla emme maalaa, vaan räätälöimme tutkimuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Kenelle?

Me olemme heille, jotka haluavat pohjata toimintansa tutkitulle tiedolle ja ymmärtävät luotettavan tutkimuksen arvon. Hyvin tehty tutkimus tarjoaa ratkaisuja, ymmärrystä, tietoa ja varmuutta.

Iro lukuina

Perustamisvuosi

1990

Liikevaihto

3 ,5 milj.€

Asiantuntijoita

25

Projekteja vuosittain

500 kpl

Tutkimushaastatteluja vuodessa

260 000

Internetpaneelin koko

50 000

Ajankohtaista

Mitä tutkimuksen maailmaan kuuluu ja millaisia ovat tuoreimmat trendit? Jalostamme tutkitusta tiedosta myös mielenkiintoista luettavaa.

SIIRRY

Rekry

Meillä on aina haku päällä, esimerkiksi puhelinhaastattelijoille on aina työtä tarjolla. Työvuorot voi räätälöidä itselleen sopiviksi, ja vuorojen määrä voi vaihdella 3 – 6 vuoroa viikossa.

SIIRRY