TIEDOTTEET TUTKIMUKSET / 8.09.2024

Iro Research vahvistaa myynti- ja asiakkuustiimiään

 

Juho Jorma ja Vesa

Jorma Hakanen ja Juho Rahkonen aloittivat työnsä Iro Researchilla syyskuun alussa. Uudet rekrytoinnit vahvistavat Iron myynti-ja asiakkuustiimiä ja tuovat yhtiöön vahvaa markkinatutkimusosaamista.

Iro Research on Suomen johtavia täyden palvelun tut­kimusyrityksiä. Kokemuksemme ja ratkaisukeskeinen asenteemme auttavat meitä tekemään korkealaatuis­ta tutkimustyötä, jonka avulla saavutamme luotet­tavia tuloksia. Asiakkaitamme autamme tekemään älykkäitä johtopäätöksiä saatujen tulosten pohjalta.

Tarjoamamme tutkimuspalvelut räätälöidään aina palvelemaan erityisesti kunkin asiakkaan tarpeita ja tavoitteita. Tätä tarjoamaa ja osaamistamme vahvista­vat myös 2.9.2024 aloittaneet myynti- ja kehitysjohtaja Jorma Hakanen ja asiakkuusjohtaja Juho Rahkonen.

– Erinomaisen vahva kokemus ja osaaminen mark­kina- ja mielipidetutkimuksen maailmasta, sen kai­kilta kanteilta, ovat molempien herrojen vahvuuksia. Jorman ja Juhon ajatukset siitä, miten autamme asi­akkaitamme menestymään tutkitun tiedon avulla, käyvät täysin yksiin Iro Researchin tekemisen kanssa, joten molemmat rekrytointipäätökset olivat helppoja, toteaa Iro Researchin toimitusjohtaja Vesa Väisänen.

Jorma Hakanen (KTM) on työskennellyt yli 20 vuotta markkinatutkimuksen parissa markkinatutkimus- ja mediatoimistoissa Suomessa ja Yhdysvalloissa. Aiem­min hän on työskennellyt muun muassa MetrixLabilla (USA), ToinenPHD:llä, Research Insight Finlandilla ja Kantarilla. Asiakkaiden auttaminen liiketoimintansa kehittämisessä on Jorman intohimo.

– Mutta sitä ei tarvitse tehdä hampaat irvessä, tote­aa Hakanen.

Juho Rahkonen (YTT) on monessa liemessä keitet­ty gallupmies. Hänellä on yli kahden vuosikymmenen kokemus markkina- ja mielipidetutkimusten myyn­nistä, toteuttamisesta ja analysoimisesta. Rahkosen erikoisalaa ovat yhteiskunnalliset mielipidemittauk­set, sidosryhmä- ja imagokyselyt sekä arvotutkimuk­set. Hän on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Taloustutkimuksessa, E2 Tutkimuksessa ja Kevassa kyselytutkimuksiin liittyvissä tehtävissä.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Vesa Väisänen, +358 50 320 9142 / vesa.vaisanen@iro.fi

Myynti- ja kehitysjohtaja Jorma Hakanen, +358 40 744 5132 / jorma.hakanen@iro.fi

Asiakkuusjohtaja Juho Rahkonen, +358 50 375 9008 / juho.rahkonen@iro.fi

TAKAISIN